Geschiedenis Badkamers / Keukens en Tegels

Grondlegger en bedenker van Bamonde All 4 Living is Bart van den Hadelkamp.Met meer dan 20 jaar kennis in badkamers en keukens bent u bij Bamonde aan het juiste adres.Waar we niet over service praten maar gewoon doen. Wij zijn pas tevreden als u het bent.Ooit begonnen als schade hersteller in sanitair bij Baderet International, wat later Installerende partners uit schoonhoven werd, kwam ik aanraking met veel schadegevallen in, op en aan sanitair.Bij vele bouwbedrijven zoals o.a. de Bam, Florie & van den Heuvel, Bunnik Bouw hebben we menige schade voor of na oplevering moeten herstellen. Na 3 jaar mensen blij gemaakt te hebben, en met nog de nodige interesse (liefde) voor sanitair heb ik besloten het verkoop vak in te gaan.

Groothandel De Ruyter in Woerden.

Alle nodige kennis werd me door George Dirksen en Gerard de Bree bij gebracht in de badkamer showroom van de Ruyter Woerden. Nadat ik bij Groothandel Dales sanitair en tegels in De Meern 3 jaar de scepter in de showroom te hebben gezwaaid, toch besloten terug te keren naar De Ruyter in Woerden.

Met de achterliggende gedachten om langzaam aan plannen te gaan maken voor een eigen showroom om de betere aannemer en installateur nog beter van dienst te zijn. Deze plannen werden begin 2009 snel werkelijkheid doordat De Ruyter helaas in de bouwvak van 2009 failliet ging. Wij waren toen met de opstart van Bamonde Sanitair en Tegels bezig. Wel ben ik nog een 3/4 jaar Bij Wasco Rotterdam als showroomleider in dienst geweest ter overbrugging. Begin 2010 werd het toch raadzaam om op eigen kracht verder te gaan.

Ondanks de huidige economie heeft Bamonde Sanitair en Tegels een zeer succesvol 2e jaar gedraaid. Zo`n 60 badkamers zijn het afgelopen jaar via onze relatie-netwerken geïnstalleerd

Update juni 2012.

Inmiddels bestaat Bamonde bijna 4 jaar en zijn we verhuisd naar een toplocatie! Hier zijn wij met zeer veel enthousiasme en inzet begonnen met een bouwkundig wonen totaal concept. Hier aan de Heeswijk 40 te Montfoort laten wij alles zien op bouwkundig gebied. Ruim 1001 soorten bakstenen/gevelstenen,raam-deur dorpels, ruime keuze in dakpannen, binnen en buiten deuren van Bruynzeel. Badkamers, toiletten, woonkamervloeren, woonkameraccessoires en het complete assortiment van Fatboy, luxe buitenkeukens van Boretti, eigenlijk te veel om op te noemen.

Buiten is een schitterende showtuin ontstaan van ruim 1900 m2 met buitenhaarden, hottubs, spa`s, stoere tuinmeubelen van massief eiken of douglas, Eiken terras overkappingen maatwerk maar ook voor een aluminium terrasoverkapping bent u bij Bamonde aan het juiste adres.

Daarom is Bamonde sanitair en tegels omgedoopt in Bamonde all 4 living. Nieuwsgierig waarom Bamonde uw juiste schakel zou kunnen zijn?

Update December 2013

Dit jaar hebben wij meer dan 115 badkamers en keukens via onze relaties mogen leveren, wij danken iedereen in het door ons gestelde vertrouwen en kijken positief naar 2014.

Update zomer 2014

Momenteel zijn er diverse nieuwe badkamer-opstellingen gerealiseerd en worden ook de keukens van Nolte en Brigitte vernieuwd. Tevens zijn we op vloeren gebied verder uitgebreid met Laminaat, en PVC vloeren.

Update 2015/2016

Bamonde Heeft de showroom met ruim 100m2 extra vergroot om de klant nog meer keuze te geven in Sanitair en tegels de keuze in vloertegels is daarmee zover gegroeid dat we wel kunnen stellen dat we de ruimste keuze hebben van Midden Nederland. Welkom dus ook bij ons tegelcentrum Montfoort.

Update Februari 2017

We kijken terug op een mooi en vol jaar 2016 meer dan 140 badkamers / toiletruimtes en keukens zijn geplaatst door de aannemers/installateurs/klusbedrijven uit de regio.Nu in de showroom nog meer keuzes in groot formaat tegels XXL 75x75 tot 60x180cm

 


Wie mochten wij o.a. van dienst zijn:

Harm Bergstra Lopik

Jan Timmerwerken Montfoort

Installatiebedrijf van der Vaart Linschoten

installatietechniek Harry Hartog IJsselstein

Bolton aannemersbedrijf Zegveld

Gert Kers renovatie Maarssen

Johan van der Wind Montfoort

Kemp Bouw Cothen

Loodgietersbedrijf Nagtegaal Nieuwegein

Brink Bouw Montfoort

IJmert van der Zijden IJsselstein

M.O.E.R. Woerden

Hagoort Bouw Papekop

Aannemersbedrijf Ad Spruit Montfoort

Aannemersbedrijf Bert van Dam Montfoort

Aannemersbedrijf Dionisius Oudewater

Installatie bureau Ham-Ti  Lopik

J.S. Montage Plus   Montfoort

Gert Koppers Meubel en Interieurbouw. Montfoort

Loodgietersbedrijf Oudewater

Piet Sikking Loodgietersbedrijf Sassenheim

Martin Verkade Loodgietersbedrijf  De Meern

Timmer en onderhoudsbedrijf Coen van Dam de Meern

Bouwbedrijf van der Wijngaard  Montfoort

Aannemer Ron Maas Oudewater

Jan Janmaat Oudewater

Piet Janmaat aannemer Oudewater

Loodgietersbedrijf De Geest Montfoort

Jeroen van der ham Timmer en Tegelwerken.

Utinbo de Meern

Nico den Heeten Montfoort

Frans de Wit installaties Oudewater

Bouwbedrijf Jan de Hoop Montfoort